UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen #72 Äitienpäivän iltaretki

Pikkuprinsessa ei saanut äitienpäivää, ei jumppanäytöksiään :( Niin surullista kuin se olikin, niin asialla vielä leikittiin lauantaiaamuna ja herätettiin pienelle turhaa toivoa. Ei voi ymmärtää aikuisen ihmisen julmuutta, ei millään. Minähän olen jo aikuinen ja pärjään. Prinsessa vaan ei ole. Hänen tunteillaan leikkimistä ei voi ymmärtää. Kiusa kohdistui aivan väärään osoitteeseen :(

Sain kyllä illan käännettyä parhain päin. Prinsessa sai kivan iltamyöhäisen metsäretken palattuaan tapaamisen jälkeen kotiin. Ensimmäisenä toiveena perinteisesti oli, että äiti pitää häntä koko illan kiinni. Toisena toiveena oli, että äiti avaa äitienpäivälahjan. Kolmantena toiveena olikin metsäretki. Kaikki toiveet siis hyvin yksinkertaisia toteuttaa ja viimeisin oli todella hauskaa :)