UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

lauantai 3. toukokuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen #68 Uusia ja vanhoja sukulaisia

Elämässä sattuu kaikenlaista. Välillä ihmiset ajautuvat erilleen syystä jos toisesta, välillä on puolestaan ilo löytää ihmisiä elämäänsä, välillä voi löytää niitä jo kertaalleen kadonneita. Koko tämän kirjon olen itsekin saanut kokea. 

Tänään sain yhteyden ulkomailla asuvaan sukulaiseeni. Vaikka läheisiä sukulaisia olemmekin, emme toisiamme ole tunteneet. Tästä eteenpäin on siis hyvä alkaa tutustua :)

Suku on pahin, sanotaan. Minä puolestani väitän, että omasta asenteesta se on kiinni. Asioista kun voi nähdä hyvät tai huonot puolet. Oma valinta kumpaan suuntaan vaaka kallistuu. Itse olen päättänyt keskittyä niihin hyviin, ja kun niitä katsoo, ovat sukulaiseni olleet minulle voimavara ja tuki. Toivottavasti osaan tarpeen tulleen olla sitä itsekin sukulaisilleni.