UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

maanantai 3. helmikuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen #19 Hyvää palvelua lääkärillä

Nyt oli pakko ottaa taukoa onnenpäivityksistä. Yli viikon mittaisen sairausloman aikana ei päivittäin paljoa tapahdu eikä haasteen tarkoituksena ollut pelkästään menneitäkään muistella eikä pelkät sairaspäivitykset sängyn pohjalta nekään mieltä kohota. Siispä otin suosiolla lomapäiviä haasteestakin. 

Kun olo ei ottanut kohentuakseen, piti jo turvautua lääkärillä käyntiin. Vaikka raadon lailla matkaan lähdin, sain hyvän mielen palvelusta, joka oli ystävällistä, tehokasta ja nopeaa. Samalla vauhdilla lääkäritäti tarjoutui hoitamaan bonuksena "kaksi yhden hinnalla" ja sain peruutettua seuraavan potilaan lääkäriajan ja pääsimme kotiin nopeasti lepäämään. Vaikka fyysinen olo kurja olikin, mielessä paistoi aurinko tästä loistopalvelusta. Lisäksi sillä cocktaililla joka minulle määrättiin, olo oli parempi jo parissa päivässä.