UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

maanantai 24. helmikuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen #32 Ennakkoluulottomat makuelämykset: "Homejuustoa ja maksamakkaraa"

Kun sitä kasvaa aikuiseksi, alkaa elämä olemaan täynnä rutiineja. Aikuisten maailmassa on välillä niin kovin tärkeää mitä kuuluu tehdä ja mitä ei. Esimerkiksi kalaa ja lihaa ei etiketin mukaan kuulu laittaa samalle lautaselle. Lapsi ainakin syö sujuvasti molempia sekaisin eikä varmasti nipota jos vieruskaverilla on lohta ja lihapullia lautasellaan vierekkäin. Mitä sitä ihmettelemään jos maistuu :) 

Itsekin olen sortunut ihmettelemään pikkuprinsessojeni makutottumuksia. Nehän on itse asiassa aivan ihania ennakkoluulottomuudessaan. Mikään jäykkä rutiini ei kerro heille mistä saa tykätä ja mistä ei. Välillä sitten on samassa tarjoilussa mädit ja jauhelihat ja ne huuhdotaan alas muumilimskalla. Niin, ja guacamole ja aioli sopivat meidän perheessä ihan mihin vaan..

Eikä minulla ole mitään etikettisääntöjä vastaan, ovat monessa tilaisuudessa paikallaan. Ehkäpä kuitenkin me aikuiset voisimme ottaa mallia lapsista ja olla hivenen ennakkoluulottomampia.