UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

#satasyytä olla onnellinen #5 Lasten tekemä ruoka

Tästähän minua "varoiteltiinkin": Kun haasteen ottaa vastaan, voi löytää niin monta onnenhippusta, ettei tiedä minkä kullekin päivälle valitsisi. Näitä onnenhippusia voi, kuulemma, löytää myös huonojen päivien hetkistä.

Eilen oli juuri tällainen päivä. Päivä ei suinkaan ollut täydellinen alusta loppuun, mutta monta iloista hetkeä mahtui mukaan. Näistä listaan päätyi lasten tekemä ruoka: Lasagne a la neljä prinsessaa. Lopputulos suinkaan ei ollut se tärkein osa ateriaa vaan katsella kun neljä neitiä touhuu keittiössä. Roolit ovat kullakin hyvin erilaiset kuten keittiön ulkopuolellakin. Yksi toimii hyvänä työnjohtajana, yksi toimii tunnollisesti ohjeiden mukaan, yksi toimii oma-aloitteisesti kauhan varressa ja yksi nyt tekee vähän mitä sattuu ja mitä haluaa. Monta kokkia, hyvä soppa! Enkä tässä nyt lopputulostakaan mitätöi, valtavan hyvää se oli.

Ilonaiheita oli kyllä useampia. Yksi lähinnä helpotuksen aihe oli kun koira sai uuden nimen, josta nimestä ei saa häiritseviä riimejä aikaiseksi. Koiran nimi on nyt Pepsi. Nimi kuvaa hyvin perheessä vallinnutta kamppailua kahden suuren colamerkin välillä kun kaikki perheenjäsenet ovat kääntäneet kelkkansa äitiä vastaan ja vaihtaneet merkkiä. Jopa koira on nyt heidän puolellaan..