UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

tiistai 3. joulukuuta 2013

Unelmille Siivet -konsertti

Prinsessaperheemme hoiti itseään eilen musiikkiterapialla. Lasten Oikeuksien Tuki ry järjesti hyväntekeväisyyskonsertin "Unelmille Siivet". Mukana oli paljon tähtiartisteja niin lasten kuin aikuisten makuun. Konsertilla kerättiin varoja projekteihin Suomessa asuvien lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien tukemiseksi. Lisäksi osa tuotoista menee uudelle lastensairaalalle.

Hyvän tarkoituksen lisäksi konsertissa oli hauskaa! Lapset jorasivat minkä kerkesivät ja äitikin sai liikuntaa koko illan edestä juostessaan pikkuprinsessan tanssiaskelien perässä. Häntä tosin kiinnosti artisteja enemmän tv-kamerat, etenkin se pitkän tolpan päässä oleva laajoja liikkeitä tehnyt versio. Siis se sellainen, millä kuva lähestyy lavaa eri näkövinkkeleistä uudestaan ja uudestaan. Olen siis liikkunut kutakuinkin saman matkan kuin se kamera. Korkeilla koroilla. Pikkuprinsessa nautti ja tanssi elämänsä innolla pinkit kaiuttimet päässään eikä kuullut sanaakaan äidin toiveista hiljentää hetkeksi. (Me muut kutsumme näitä kaiuttimia kuulosuojaimiksi..)

Illan ehdottomaksi hitiksi nousi Robin. Eikä vain meidän perheen osalta, vaan koko hallin raikuessa oli helppo huomata että niin muuten muidenkin. Kirkuvat teinitytöt olivatkin odotelleet sitä hetkeä jo usean tunnin ajan hallin ovella toiveena eturivin paikka permannolla. 

Onnistunut konserttikeikka siis ja kotimatkalla autossa ei kuulunut muuta kuin lasten tuhinaa. Kaikki energia oli tanssittu pois.

Muistakaahan katsoa konserttikooste: Yle TV2 esittää ohjelman Tapaninpäivän iltana klo 21.