UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

perjantai 28. maaliskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen #50 Perjantai-ilta leikkipuistossa ja vähän muuallakin

Laskettelurinteiltä leikkipuistoon ja leikkipuistoista äyriäispatojen äärelle. Hyvä reitti :)

Talvikausi päättyy jo meidän kotirinteillä. Ei kiva, mutta sellainen oli tämä talvi. Lyhyestä talvesta huolimatta nousuja on kertynyt kolmos- ja nelosprinsessalle aika liuta. Ykkösprinsessankin sain pitkästä aikaa kotirinteeseen ja ihan oma-aloitteisesti vielä pyysi iltarinnettä kera äitivanhuksen. Perjantaina vietimme viimeiset laskut kevätlumilla. Oppipahan pikkuneiti vielä illan lopuksi itse ottamaan hissikapulan. Monta uutta taitoa ehti tulla tänä talvena, sinnikäs neiti kun on.



Ykkösprinsessa on innostunut viemään nelosprinsessaa leikkipuistoihin ja kun teini ihan vapaaehtoisesti haluaa perjantai-iltaa äidin ja pikkusiskon kanssa puistossa viettää, ei äiti voi olla jälleen kerran kuin onnellinen. Puistoja pitää toki vaihdella ja tämän iltainen puisto oli lähipuistomme jossa prinsessat ovat jo pieninä puistotätipäiviä viettäneet. Puisto oli remontoitu ja laitteet vaihdettu hienoihin uusiin. Iltahämärässä ei kaivattu kuin pientä valaistusta vaikka toki hämärätunnelmakin toimi.




Reippaan ulkoilun jälkeen on mukava päättää ilta äyriäisillä :)