UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen #41 Martat

Ei ehkä niin perinteiset martat, mutta kerran kuussa kokoontuva äänekäs naislauma kuitenkin :) Neljä rakasta ystävääni jo nuoruusajoilta emmekä koskaan kyllästy toisiimme! Teini-iässä kuljimme jätskikerhon nimellä ja erityisen suosittuja kokoontumisaikoja tuolloin oli ruotsin tunnit. Nimiä on ollut matkan varrella muitakin; nyt se on vakiintuneesti Martat. 

Martat ovat olleet tukenani vuosien varrella, niin hyvässä kuin pahassa. Erityisen tärkeää marttojen tuki oli toipuessani perheväkivallasta, mutta ihanaa on ollut jakaa hyvien ystävien kanssa elämän hauskatkin asiat. Kiitos ihanille Martoille kaikesta tästä <3

Vaikka kaikki martat erittäin valokuvauksellisia ovatkin, päätyi kuvaan kuvausteknisistä syistä Blankon broilerisalaatti. Hyvää muuten sekin.