UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Uusi vertaistukiryhmä Turkuun!!

Facebook-vertaisryhmämme on toiminut jo tovin ja ahkeria käyttäjiä (=tuen tarpeessa olevia) meillä riittää. Nyt vertaistuki pääsee laajentamaan toimintaansa ja perustamme tapaamisryhmän Turkuun. Tilat saimme käyttöön Luolavuorentieltä (Luolavuorentie 7b) ja ensimmäinen tapaaminen on toukokuun 6. päivä klo 18.00.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki perheväkivaltaa ja vainoamista kokeneet/kokevat. Ryhmä on tarkoitettu vain naisille. Aihealueet vaihtelevat tapaamiskerroittain ja alustajiksi tulemme kutsumaan eri viranomaistahoja poliisista sosiaalityöntekijöihin ja terveydenhoitoalalta. Kokemusasiantuntijoita kutsumme kertomaan omista kokemuksista ja toki ryhmässä keskustellaan kustakin aiheesta ryhmän jäsenten kesken, tietenkin ehdottomalla luottamuksella.

Ensimmäisen kerran aihe on vielä avoinna, joten tarkkailkaahan blogipäivityksiä tältä osin. Laitan myös tarkemmat ohjeet paikalle tulemisesta. Etukäteisilmoittautumisia ei kuitenkaan tarvita, mutta jos jokin tapaamisten osalta mietityttää, ota toki yhteyttä: miafitnessblog(at)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa vertaisryhmän tapaamisiin!