UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen #63 Pikkuprinsessan päiväkoti

Pikkuprinsessa jatkaa äidin jalanjäljillä ja käy tuttua päiväkotia. Tai siis tarhaa, kuten tuolloin muutama vuosikymmen sitten kyseistä paikka kutsuttiin. Tuttua on moni juttu prinsessan päiväkodissa. Samat on naulakot, samojen ovien takaa löytyvät päikkärisängyt, leikeissä on 70-luvun huonekaluja ja peilitkin huutaa retroa oransseine väreineen. Aivan ihanaa aloittaa aamut näillä tunnelmilla :)

Nostalgiani lisäksi päiväkodissa on paljon muutakin hyvää: suhtautuminen kiusaamiseen. Päiväkoti ja vanhempainyhdistys järjestivät vanhempainillan, jossa käsitteltiin kiusaamista ja sen ehkäisyä varhaiskasvatuksessa. Mukana oli Mannerheimin lastensuojeluliitosta aiheen asiantuntija, joka kehui kovasti päiväkotiamme ja miten me vanhemmat voimme olla ylpeitä siitä, miten kiusaamiseen päiväkodissamme suhtaudutaan. Päiväkodin johtaja alusti iltaa ja  laittoi meidät vanhemmat ryhmissä pohtimaan tapoja kiusaamisen ehkäisyyn. Oli oikein antoisa ja keskustelua herättävä ilta. Niin ja tosi makea buffet kruunasi hyvän illan :)

Ryhmätyötä
 
Ryhmätyötä tämäkin..