UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

tiistai 1. huhtikuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen #53 Smoothie-ilta

Meillä on nyt vallan innostuttu terveellisiin elämäntapoihin, tai pitäisikö sanoa entistä terveellisimpiin. Ruokavalion suhteen olen aina ollut tiukka: ei eineksiä, ei pikaruokaa, ei lisäaineita. Kyllä puolestaan tulee lähiruualle ja terveellisille raaka-aineille sekä karkkipäivälle. Lapset varmaan toivoisivat löyhennystä välillä (ja välillä toki saavatkin), mutta välillä kiristyykin kun tämä äiti innostui superfoodeihin ja muihin terveysruokiin. 

Sara la Fountainin uusi kokkikirja Intohimona ruoka sisältää ihania reseptejä ja aikas valikoiman smoothie-ohjeita ja näitä ollaan prinsessojen kera kokkailtu. Marjaisat ja hedelmäiset smoothiet maistuvat lapsille ja aikuisille ja ovat kyllä älyttömän terveellisiä ilta- ja välipaloja. Itse olen kokeillut myös niitä yltiöterveellisiä vaihtoehtoja. Pinaattiversiossa meni tovi sitä niellessä, mutta muutoin on sujunut hyvin :) Luulenpa, että itsekin pitäydyn niissä perushedelmäversioissa enimmäkseen..