UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

lauantai 26. toukokuuta 2012

Hyvä startti!

Kävin ostamassa vaa'an. Muutamaan vuoteen en sellaiselle ollut vapaaehtoisesti astunutkaan. Vaa’an lukemaa tuijottaessani totesin mielessäni, että kyllä olikin jo kuntoremontin aika. Omaksi hämmästyksekseni en ollut yhtään pettynyt turhan isosta lukemasta enkä edes jaksanut harmitella asiaa. Olin niin päättänyt olla elämäni kunnossa muutaman kuukauden kuluttua ettei mikään voinut lannistaa minua.

Sen jälkeen lähdin innoissani ruokaostoksille. Kärryistä löytyi lihaa, kalaa, kanaa, parsaa, kirsikkatomaatteja, sipulia, herkkusieniä, rahkaa, raejuustoa, smetanaa, kermaa ja kananmunia. Niin ja vessapaperia ja Niiskuneiti-ämpäri lapioineen :) Motivaation kohottajaksi ostin pari liikuntalehteä ja illalla käytin aikaani treeniohjelmien surffailuun.

Seuraavaksi suunnittelinkin jo kuntosalia kotipihalle. Hienohan siitä tuli! Ehkä vähän alkeellinen, mutta juuri sopiva meidän perheelle.