UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

tiistai 20. syyskuuta 2016

Tervetuloa treenaamaan Kaarinaan!

Tervetuloa keskiviikon ulkoilmatreeneihin Kaarinaan! 

Mukaan tarvitset vain vesipullon ja oman jumppamaton tai pyyhkeen alustaksi. Kuntoilemme pehmeällä nurmikolla ja jumppamattoja on myös paikan päällä. Teemme enimmäkseen kehonpainoharjoitteita, joissa jokainen voi säännellä treeniä oman tason mukaan. Kehonpainon lisäksi treenaamme välillä kahvakuulien ja trx-nauhojen kanssa sekä käytämme hyödyksi luonnon omia elementtejä. Lisäksi räätälöin omia liikkeitä niille, jotka eivät jostain syystä muiden mukana kaikkea voi suorittaa. Leikki-ikäiset lapset voivat kulkea treeneissä mukana, ja pyrin järjestämään heille lapsenvahdin, mutta tätä en voi joka kerralle luvata.

Paikkana meillä toimii ihana Lemunniementien ranta Kaarinassa aina keskiviikkoisin klo 17:30-18:30. Tarkemman osoitteen jaan ilmoittautuneille. Hinta on 8e/kerta tai 70e/10 kertaa ja treenit jatkuvat talventuloon asti. Voit ilmoittautua sähköpostitse (miafitness@blogspot.fi) tai facebookin kautta. Tapahtumasivun löydät täältä: https://www.facebook.com/events/1114960768585693/


Tervetuloa mukaan!
#Miantreenit #outdoortraining #personaltrainer #personaltrainermiaoksala #bodyweighttraining #kehonpainonharjoittelu