UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lapsen oikeuksien päivä 20.11.

Perjantaina vietetään lapsen oikeuksien päivää eli YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen kunniapäivää. Jokaisen aikuisen tehtävänä on auttaa lapsen oikeuksien toteutumista ja jokaisen sopimusvaltion vastuulla on tätä tehtävää tukea. Tänä vuonna teemana on lapsiperheköyhyys. 

Tapahtumia on koko viikon ajan usealla paikkakunnalla. Suurin osa näistä on lapsille suunnattua iloista ajanvietettä, vaikka joukkoon mahtuu myös vakavia ja tietopohjaisia tapahtumia. Yksi näistä iloisimmista tapahtumista on Anna lapsesi pukea sinut -päivä, jossa haastetaan antamaan lapsille oikeudet pukea vanhempansa vapain käsin. Tapahtuman tarkoitus on muistuttaa huumorimielellä tärkeästä päivästä ja tehdä sitä tunnetuksi.Itse ajattelin tarttua tähän haasteeseen toivoen 6-vuotiaan kirppusen edes vähän omaavan tyylitajua perjantaiaamuna...

Samalla haastan kaikki tutut ja tuntemattomat mukaan. Linkistä löytyy ohjeet:
http://www.city.fi/ilmiot/isat+ja+aidit+antakaa+lapsenne+pukea+teidat/9261

Iloista lapsen oikeuksien päivää kaikille!

Tyyliä löytyy..