UUTTA!!

VERTAISTUKEA!! Facebook-yhteisössä toimii vertaistukiryhmä perheväkivaltaa kohdanneille naisille. Voit liittyä ryhmään ottamalla yhteyttä: miafitnessblog@gmail.com Nyt Turussa myös keskusteluryhmä, joka kokoontuu kerran kuussa. Lisätiedot sähköpostista ja blogista!

maanantai 20. lokakuuta 2014

Memory Lane: Mamma ja Pappa

Iso-Mamman kuolemasta on tänään kaksi vuotta. Ikävä on vieläkin, mutta sattuva ikävä on jo ohi. Iso-Mamma tarvitsi jo leponsa ja olisi ollut itsekästä meidän muiden toivoa muuta. Toki edelleen saan kyyneleet aikaan kun muistelen Mamman viimeistä päivää http://miafitness.blogspot.fi/2012/10/isomamman-viimeinen-paiva.html

Kaksi vuotta nyt ei kovin pitkä aika vielä olekaan, mutta... Pappan kuolemasta tulee muutaman päivän päästä 30 vuotta. Se vuosimäärä tuntuu jo oudolta. Kuitenkin muistan niin paljon kaikkea ja niin monta pientä yksityiskohtaa. Pappaa tosin pitääkin "vain" muistella sillä hän ei valokuviin suostunut. Periaatteen miehenä juoksi aina kameraa karkuun :) Alla siis sangen harvinainen otos lapsuuden kodistani ja lienee ajankohdaltaan jotain 70-luvun puoliväliä päätellen pappan kyljessä olevasta pikkutytöstä. Se pikkutyttö halusi aina olla siellä missä pappakin :)

Kauniita muistoja ja tämä päivä meillä uppoudutaan niihin <3